AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde demir para görmek

Kahve falında cebinde demir para görmek

Kahve falında cebinde demir para görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mutluluğunun artacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına inanılır.

Kahve falında cebinde demir para gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle seyahat başlıklı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında cebinde demir para görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin cebinden para almak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebinden para düşürmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalettir.

Kahve falında eşinin cebinden para almak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında cebine kağıt para koymak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün cebinden para almak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında cebinde bozuk para görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir