AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin cebinden para almak

Kahve falında birinin cebinden para almak

Kahve falında birinin cebinden para almak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, güzel günlere kavuşacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin cebinden para almak gördüyseniz:

  • Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir.

Kahve falında cebinden para çaldırmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında cebinden para çıkarmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para cebine koymak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında cebine bozuk para koymak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kısmetinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında cebinden para çıkmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin cebinde para görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cebinde kağıt para bulmak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında para alıp cebine koymak sorunların ve engellerin biteceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir