AnaSayfa / Genel / Kahve falında cd kırmak

Kahve falında cd kırmak

Kahve falında cd kırmak çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında cd kırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında mermeri kırmak zorlukların ve engellerin aşılacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında soğan kırmak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine rivayet eder.

Kahve falında tencere kırmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına inanılır.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak büyük bir saygınlık kazanacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan eşya kırmak ayrıcalık elde edeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok bardak kırmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir