AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, maddi olanaklarının artacağına, ağız tadının bozulmayacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak gördüyseniz:

  • Sizi mücadeleci ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuz kırmak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında koçun boynuzunu kırmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzu kırık inek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında boynuzlu inekler görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük boynuzlu inek görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yapacağı planların altüst olacağına alamet eder.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir