AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan kırmak

Kahve falında soğan kırmak

Kahve falında soğan kırmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, hayırlı işe, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında soğan kırmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren düzenlemeler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında soğan kırmak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, ticaret ehli olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan yediğini görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğan sulamak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında çok soğan görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşudan soğan istemek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan kebabı görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulur.

Kahve falında soğanlı yemek ömür boyu başarılı olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağa soğan gömmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir