AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermeri kırmak

Kahve falında mermeri kırmak

Kahve falında mermeri kırmak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, işinin en iyisi olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mermeri kırmak gördüyseniz:

  • Değişim gerilime ya da bir arkadaşınız, komşunuz veya akrabanızla kaçınılmaz durumlara neden olabilir.

Kahve falında mermeri kırmak her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermer zemin görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına alamet eder.

Kahve falında mermer fabrikası görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, umutlarının da tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında mermerde yürümek sorunlarının tamamen biteceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine rivayet eder.

Kahve falında mermer silmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında siyah mermer görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, hasta ise şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında mermer masa görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer mutfak tezgahı görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir