AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere kırmak

Kahve falında tencere kırmak

Kahve falında tencere kırmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, insanları kıracağına, üzeceğine yorulur.

Kahve falında tencere kırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak iş birliklerine yönelebilirsiniz.

Kahve falında tencere kırmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tencere dolma görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere kazan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hediye tencere görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında bakır tencere almak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencere verdiğini görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara tencerede yemek pişirmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında boş tencere tava görmek işinin aksayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir