AnaSayfa / Genel / Kahve falında çaydan yanmak

Kahve falında çaydan yanmak

Kahve falında çaydan yanmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, sorunlarını çözeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çaydan yanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size kendinizi iyi hissettirebilir.

Kahve falında çaydan yanmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına delalettir.

Kahve falında sobada yanmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudu yanmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yanmaktan kaçmak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kolu yanmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına inanılır.

Kahve falında sıcak sudan yanmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbisesi yanmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında güneşten yanmak evlilik yolunda engeller çıkacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir