AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmaktan kaçmak

Kahve falında yanmaktan kaçmak

Kahve falında yanmaktan kaçmak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yeni kararlar alınacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Kahve falında yanmaktan kaçmak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları yanmak borçlarını ödemeyi başaracağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında alevler içinde yanmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, servet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağı yanmak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında elbisesi yanmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyla yanmak kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafası yanmak şükrederek yaşayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtından yanmak atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir