AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşten yanmak

Kahve falında güneşten yanmak

Kahve falında güneşten yanmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşten yanmak gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında güneşte yanmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşten yanmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, rahat erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi yanmak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında paçası yanmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Kahve falında yanmaktan kurtarmak fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kafasının rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında parmakları yanmak yeni bir eve taşınılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gözleri yanmak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birine dert yanmak başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir