AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli havlu görmek

Kahve falında lekeli havlu görmek

Kahve falında lekeli havlu görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine rivayet eder.

Kahve falında lekeli havlu gördüyseniz:

  • Gergin ya da düşük modda ortamlar mizahi yeteneğiniz sayesinde kendini bulabilir.

Kahve falında lekeli havlu görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına havlu vermek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında renkli havlular görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında mor renkli havlu görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi havluya sarılmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet eder.

Kahve falında birinden havlu almak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havlu yakmak zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük havlu görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir