AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum lekesi görmek

Kahve falında doğum lekesi görmek

Kahve falında doğum lekesi görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğum lekesi gördüyseniz:

  • Zorlu yollardan gitmek yerine, farklı planlar üretmeniz gerekiyor.

Kahve falında doğum lekesi görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebekte doğum lekesi görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerinde leke görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lekeli duvar görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında lekeler görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde leke görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir