AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçını kokladığını görmek

Kahve falında birinin saçını kokladığını görmek

Kahve falında birinin saçını kokladığını görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, aydınlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını kokladığını gördüyseniz:

  • Sizin için önem taşıyan konuları zorlamanız gerekiyor.

Kahve falında saçı koklamak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin saçını kokladığını görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçını koklamak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret eder.

Kahve falında saçları koklamak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kendisini işine veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında kadın saçı koklamak sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, iyileşme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında saç koklamak sevgi ve barış ortamının kurulacağına, geçiminin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin saçlarını koklamak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin saçını koklamak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir