AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül koklamak

Kahve falında gül koklamak

Kahve falında gül koklamak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına işarettir.

Kahve falında gül koklamak gördüyseniz:

  • Garip ya da ani tepkiler ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında kırmızı gül koklamak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül koklamak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında gül kokladığını görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gül koklamak anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında gül kokusu koklamak kırgınlıklar yaşanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında pembe gül koklamak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gül koklamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül suyu koklamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir