AnaSayfa / Genel / Kahve falında gaz koklamak

Kahve falında gaz koklamak

Kahve falında gaz koklamak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında gaz koklamak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız tuhaf durumlar nedeniyle yabancılardan medet umabilirsiniz.

Kahve falında gaz koklamak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gaz sobası görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek gazı çıkarmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gaz lambası yakmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancını artıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gaz maskesi görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Kahve falında gazyağı almak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında arabaya gaz almak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gaz bombası görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir