AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çiçek koklamak

Kahve falında beyaz çiçek koklamak

Kahve falında beyaz çiçek koklamak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çiçek koklamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında beyaz çiçek koklamak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akasya çiçeği koklamak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa işarettir.

Kahve falında hanımeli çiçeği koklamak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek kokladığını görmek içinin de rahat edeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında mor çiçek koklamak çok büyük başarılara imza atacağına, eşiyle bahtiyar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı çiçek koklamak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gül koklamak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir