AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay kaşığı almak

Kahve falında çay kaşığı almak

Kahve falında çay kaşığı almak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında çay kaşığı almak gördüyseniz:

  • Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında çay kaşığı vermek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay kaşığı yutmak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çay kaşık görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok çay kaşığı görmek saygın bir hayat yaşayacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çay kaşığı görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında çay kaşığı kırmak sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın çay kaşığı görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay kaşıkları görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir