AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık kırmak

Kahve falında kaşık kırmak

Kahve falında kaşık kırmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine inanılır.

Kahve falında kaşık kırmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız sunumların karşı tarafın anlayabileceği şekilde olmasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında çay kaşığı kırmak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık kırmak sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına alamet eder.

Kahve falında demir kaşık kırmak büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık bükmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulur.

Kahve falında kaşık bulmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına yorulur.

Kahve falında kaşık yıkadığını görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşık çalmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına yorulur.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir