AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kaşık kırmak

Kahve falında demir kaşık kırmak

Kahve falında demir kaşık kırmak içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, huzurlu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında demir kaşık kırmak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Kahve falında demir kaşık kırmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında demir kaşık çatal görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, onları rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir kaşık yemek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kendi işine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında demir kaşık görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, işinde en iyisi olacağına delalettir.

Kahve falında çay kaşığı kırmak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eksiği kendinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında kaşık kırmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza alamet eder.

Kahve falında demir kırmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında demir kapı kırmak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, esenlik içinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir