AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok çay kaşığı görmek

Kahve falında çok çay kaşığı görmek

Kahve falında çok çay kaşığı görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çok çay kaşığı gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamak aslında niyetlenilmemiş olan pek çok sonuç doğurabilir.

Kahve falında çay kaşığı yıkamak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay kaşıkları görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çay kaşığı vermek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, fikirlerinin çatışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay kaşığı toplamak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çay kaşık görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, zinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında çay kaşığı çalmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında çay kaşığı satın almak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çay kaşığı yutmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir