AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay kaşığı vermek

Kahve falında çay kaşığı vermek

Kahve falında çay kaşığı vermek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, saygınlık elde edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay kaşığı vermek gördüyseniz:

  • Sağlam bir iş birliğiniz ya da ilişkiniz istikrarlı ya da dengede kalmanıza yerdım edebilir.

Kahve falında çay kaşığı yutmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay kaşıkları görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çay kaşığı satın almak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına inanılır.

Kahve falında çok çay kaşığı görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında çay kaşığı vermek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çay kaşık görmek zorlukların giderileceğine, yolunun açılacağına rivayet eder.

Kahve falında çay kaşığı çalmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çay kaşığı görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir