AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay kaşık görmek

Kahve falında çay kaşık görmek

Kahve falında çay kaşık görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, geçim derdine gireceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çay kaşık gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Kahve falında çay kaşığı kırmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına işaret eder.

Kahve falında çay kaşıkları görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında çay kaşığı toplamak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında çay kaşığı almak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çay kaşığı yıkamak hırpalanacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında çay kaşığı satın almak endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, canını sıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay kaşık görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında çay kaşığı vermek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir