AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay ısıtmak

Kahve falında çay ısıtmak

Kahve falında çay ısıtmak sorunların kalmayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çay ısıtmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında çay ısıtmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında sobada su ısıtmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ocakta su ısıtmak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede su ısıtmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Kahve falında çorba ısıtmak stresten uzaklaşılacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında ayakları ısıtmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına delalettir.

Kahve falında ayak ısıtmak kendi şansını kendi yaratacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını ısıtmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir