AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları ısıtmak

Kahve falında ayakları ısıtmak

Kahve falında ayakları ısıtmak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları ısıtmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında ayak ısıtmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarını ısıtmak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakları ısıtmak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek ısıtmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında su ısıtmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobada ekmek ısıtmak fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ocakta yemek ısıtmak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorba ısıtmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir