AnaSayfa / Genel / Kahve falında ocakta su ısıtmak

Kahve falında ocakta su ısıtmak

Kahve falında ocakta su ısıtmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ocakta su ısıtmak gördüyseniz:

  • Kafanızı bir süredir meşgul eden konular neticelenebilir.

Kahve falında ocakta su ısıtmak maddi durumunun düzeleceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına yorulur.

Kahve falında ocakta yemek ısıtmak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su ısıtmak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyo suyu ısıtmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşte su ısıtmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede su ısıtmak şartlarının da zenginleşeceğine, yeni mallara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ateş yakıp su ısıtmak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobada su ısıtmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kara kara düşüneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir