AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak ısıtmak

Kahve falında ayak ısıtmak

Kahve falında ayak ısıtmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak ısıtmak gördüyseniz:

  • Öğrenmeniz gereken şeylere ulaşmak için gereken görüşmeyi yapmaktan veya telefonu etmekten çekinmemeniz gerekiyor.

Kahve falında ayakları ısıtmak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak ısıtmak yuva kuracağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını ısıtmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulur.

Kahve falında ellerini ısıtmak işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında süt ısıtmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ellerini ısıtmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında banyo suyu ısıtmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işarettir.

Kahve falında börek ısıtmak ziraat ve harmandan fayda görmeye, neşeli ve huzurlu bir geleceğe alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir