AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını ısıtmak

Kahve falında ayaklarını ısıtmak

Kahve falında ayaklarını ısıtmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, para kazanmaya, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarını ısıtmak gördüyseniz:

  • Daha planlı olmaya çalışın.

Kahve falında ayakları ısıtmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını ısıtmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak ısıtmak mutsuz olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında banyo suyu ısıtmak illet hastalıklara tutulmayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine yorulur.

Kahve falında üşüyen birini ısıtmak mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pilav ısıtmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına inanılır.

Kahve falında yemek ısıtmak kariyer edineceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında birini ısıtmak çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir