AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba ısıtmak

Kahve falında çorba ısıtmak

Kahve falında çorba ısıtmak aileden ayrı kalınacağına, ele geçen parada artış olacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çorba ısıtmak gördüyseniz:

  • Geri dönüşü olabilecek yatırımlar hariç, diğer konulara itibar etmemenizde fayda var.

Kahve falında çorba ısıtmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo için su ısıtmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyo suyu ısıtmak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını ısıtmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında süt ısıtmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ellerini ısıtmak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini ısıtmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte su ısıtmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir