AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık çay bardakları görmek

Kahve falında kırık çay bardakları görmek

Kahve falında kırık çay bardakları görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kara kara düşüneceğine, problemlere çözüm bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık çay bardakları gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek üzüntülerin sona ereceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık çay bardakları görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, bir fitne çıkarmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağı ve çay tabağı görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam çay bardağı görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında boş çay bardağı görmek enerjisini toplayacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında bardağa çay koymak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında bardak içinde çay görmek onların güvenini sarsacağına, ele geçen kazancın artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir