AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım bardak çay içmek

Kahve falında yarım bardak çay içmek

Kahve falında yarım bardak çay içmek kötü bir habere veya tehlikeye, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, günahkâr olacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım bardak çay içmek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Kahve falında yarım bardak çay içmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, ümitsizliğe alamet eder.

Kahve falında yarım bardak çay görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında yarım bardak su içmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bardak çay içmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağından çay içmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynı bardaktan çay içmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına tabir olunur.

Kahve falında cam bardak çay içmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çay bardağında çay içmek yürek yakan biri haline geleceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir