AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağı hediye almak

Kahve falında çay bardağı hediye almak

Kahve falında çay bardağı hediye almak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, geçineceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çay bardağı hediye almak gördüyseniz:

  • Harekete geçmelisiniz.

Kahve falında çay bardağı hediye almak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çay bardağı kırıldığını görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam çay bardağı görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağın içinde çay görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına yorulur.

Kahve falında çay bardağı kırmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çay bardağı ve çay görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dolu çay bardağı görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir