AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam çay bardağı görmek

Kahve falında cam çay bardağı görmek

Kahve falında cam çay bardağı görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, razı geleceğine, ticarette ilerleyeceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam çay bardağı gördüyseniz:

  • Yüksek meblağlı alışverişler, harcamalar, tahsilatlar veya ödemeler söz konusu olabilir.

Kahve falında cam çay bardağı görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardakta çay görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardakta çay içmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak çay içmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı hediye almak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine delalet eder.

Kahve falında çay bardağı düşürmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir