AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardaklarda çay görmek

Kahve falında bardaklarda çay görmek

Kahve falında bardaklarda çay görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardaklarda çay gördüyseniz:

  • Maddi konularda adım atmak için cesaretinizi toplayın.

Kahve falında çay dolu bardak görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek huzura kavuşacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında çay bardağı yemek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağı ve çay görmek hak yolundan uzaklaşacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bardak çay görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında cam bardakta çay görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında çay bardağı hediye almak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına yorulur.

Kahve falında yarım bardak çay görmek rahata erileceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir