AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağından çay içmek

Kahve falında çay bardağından çay içmek

Kahve falında çay bardağından çay içmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Kahve falında çay bardağından çay içmek gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Kahve falında aynı bardaktan çay içmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret eder.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek sıkıntılarının daha da artacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak çay içmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında cam bardakta çay içmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım bardak çay içmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında çay bardağından çay içmek sıkıntılı günler geçireceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında bir bardak çay içmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bardağından çay içmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir