AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlamış topuk görmek

Kahve falında çatlamış topuk görmek

Kahve falında çatlamış topuk görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, dünya malı elde edeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, bilgilerle donanacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatlamış topuk gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanızda şüpheler olabilir.

Kahve falında çatlamış topuk görmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya delalet etmektedir.

Kahve falında topuk çatlaması görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında çatlamış ayak topuğu görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, zorlukları aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavan çatlaması görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayna çatlatmak uzun soluklu bir işe girileceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında camın çatlamasını görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudaklarını çatlamış görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarları çatlamış ev görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, o kimselerden menfaat göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir