AnaSayfa / Genel / Kahve falında camın çatlamasını görmek

Kahve falında camın çatlamasını görmek

Kahve falında camın çatlamasını görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, kazançlı işler yapılacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında camın çatlamasını gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında çatlamış cam görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulur.

Kahve falında cam çatlatmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına yorulur.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek önünün kapanacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camı çatlatmak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam çatlaması görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulur.

Kahve falında camın çatlamasını görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında çatlamış tavan görmek karlı işlere gireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir