AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuk çatlaması görmek

Kahve falında topuk çatlaması görmek

Kahve falında topuk çatlaması görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, hasta ise şifa bulacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topuk çatlaması gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir, şüphelerinizi bertaraf etmelisiniz.

Kahve falında çatlamış ayak topuğu görmek aradığı aşkı bulacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topuk çatlaması görmek tövbelerinin kabul olacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine işarettir.

Kahve falında çatlamış topuk görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, zorlukları aşacağına rivayet eder.

Kahve falında derme çatma ev görmek rahatsızlıkların son bulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlamış el görmek sağlığının kötüye gideceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına delalettir.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çatlamış bina görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir