AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlamış ayak topuğu görmek

Kahve falında çatlamış ayak topuğu görmek

Kahve falında çatlamış ayak topuğu görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında çatlamış ayak topuğu gördüyseniz:

  • Olumlu atmosfer veya gelişmeler, siz dahil etrafınızdaki herkesin kendini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Kahve falında çatlamış ayak topuğu görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topuk çatlaması görmek ticaretinin de hızlanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında çatlamış topuk görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, duygularının ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlamış ayak görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evin duvarlarını çatlamış görmek şan şöhret kazanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çatlayan yumurta görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlamış el görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatlayan bardak görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir