AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavan çatlaması görmek

Kahve falında tavan çatlaması görmek

Kahve falında tavan çatlaması görmek sevinçli haberler geleceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, zorlukların aşılacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavan çatlaması gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında çatlamış tavan görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalet eder.

Kahve falında tavan çatlaması görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında camın çatlamasını görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam çatlaması görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında camı çatlatmak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurtanın çatlamasını görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini çatlamış görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında çatlayan ayna görmek günlerini hastanede geçireceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir