AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlayan bardak görmek

Kahve falında çatlayan bardak görmek

Kahve falında çatlayan bardak görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında çatlayan bardak gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çatlayan bardak görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalettir.

Kahve falında çatlamış cam görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında çatlamış nar görmek bereketli ve hayırlı olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında topuk çatlaması görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlamış el görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında çatlayan ayna görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir