AnaSayfa / Genel / Kahve falında camı çatlatmak

Kahve falında camı çatlatmak

Kahve falında camı çatlatmak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camı çatlatmak gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Kahve falında çatlamış cam görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulur.

Kahve falında camın çatlamasını görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında cam çatlatmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına delalet eder.

Kahve falında cam çatlaması görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camı çatlatmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek isteklerin yerine geleceğine, yarınlarına inanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlamış bina görmek rakiplerine karşı fark atacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında yumurtanın çatlamasını görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir