AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlamış cam bardak görmek

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çatlamış cam bardak gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlayan bardak görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam çatlatmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında cam çatlaması görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, halinin iyi olduğuna işarettir.

Kahve falında camın çatlamasını görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çatlamış cam görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camı çatlatmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir