AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlamış cam görmek

Kahve falında çatlamış cam görmek

Kahve falında çatlamış cam görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çatlamış cam gördüyseniz:

  • Kendinizle veya evinizle ilgili konulara daha fazla zaman, emek ya da para harcamanız durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında camı çatlatmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek yıkılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret eder.

Kahve falında cam çatlatmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında cam çatlaması görmek sıkıntılardan kurtulmaya, unvan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camın çatlamasını görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatlamış cam görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Kahve falında çatlayan yumurta görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir