AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlayan yumurta görmek

Kahve falında çatlayan yumurta görmek

Kahve falında çatlayan yumurta görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında çatlayan yumurta gördüyseniz:

  • Kendinize karşı da dürüst olun.

Kahve falında çatlayan yumurta görmek insanlardan takdir toplayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yumurtanın çatlamasını görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında yumurta çatlatmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında cam çatlatmak çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlamış topuk görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çatlamış karpuz görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında çatlamış el görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi çatlamış görmek kötü gidişe dur denileceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir