AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam çatlatmak

Kahve falında cam çatlatmak

Kahve falında cam çatlatmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam çatlatmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Kahve falında camın çatlamasını görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek yarar getireceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında camı çatlatmak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işarettir.

Kahve falında cam çatlaması görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam çatlatmak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına işaret eder.

Kahve falında çatlamış cam görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret eder.

Kahve falında çatlayan ayna görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında çatlamış bina görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir