AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlamış ayak görmek

Kahve falında çatlamış ayak görmek

Kahve falında çatlamış ayak görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, sevineceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalettir.

Kahve falında çatlamış ayak gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Kahve falında çatlamış ayak görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında çatlamış ayak topuğu görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlayan bina görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi çatlamış görmek mutlu günler yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına yorulur.

Kahve falında cam çatlatmak maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ayna çatlatmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarı çatlamış ev görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlamış topuk görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, daha fazla rızık elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir