AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı çatlamış ev görmek

Kahve falında duvarı çatlamış ev görmek

Kahve falında duvarı çatlamış ev görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında duvarı çatlamış ev gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilir.

Kahve falında duvarları çatlamış ev görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında duvarı çatlamış ev görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kariyer sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında çatlayan duvar görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Kahve falında duvar çatlaması görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna işarettir.

Kahve falında evin duvarlarını çatlamış görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derme çatma ev görmek malını ve parasını kaybedeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında evi çatlamış görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına yorulur.

Kahve falında çatlayan bardak görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir