AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlayan bina görmek

Kahve falında çatlayan bina görmek

Kahve falında çatlayan bina görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında çatlayan bina gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz kendi bildiğiniz yoldan gitmek istemenize rağmen bazı konuları istedikleri gibi halletmeniz veya onları takip etmeniz için ısrarcı olabilirler.

Kahve falında çatlayan bina görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında çatlamış bina görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine inanılır.

Kahve falında derme çatma ev görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ayna çatlaması görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalettir.

Kahve falında çatlamış el görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında duvarları çatlamış ev görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında yumurta çatlatmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında evin duvarlarını çatlamış görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir