AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak bilezik görmek

Kahve falında çatlak bilezik görmek

Kahve falında çatlak bilezik görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, günlerini hastanede geçireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, hedeflerine kavuşacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çatlak bilezik gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız.

Kahve falında çatlak bilezik görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, zenginliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında deprem çatlağı görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak anahtar görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak bacak görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak duvarlı ev görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta çatlak görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak yumurta vermek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında çatlak dudak görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir