AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak merdiven görmek

Kahve falında çatlak merdiven görmek

Kahve falında çatlak merdiven görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında çatlak merdiven gördüyseniz:

  • Kararsız yapıdasınız.

Kahve falında çatlak merdiven görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işaret eder.

Kahve falında doğum çatlağı görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak balkon görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına tabir olunur.

Kahve falında çatlak dudak görmek işlerinin daha da iyi olacağına, Allah’a dua edeceğine yorulur.

Kahve falında çatlak bilezik görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Kahve falında çatlak ayak topuğu görmek namaz kılacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak yol görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak ayak görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir